Pluut!
Ontdek de ziel van de Zaanstreek

Pluut - Fleur Poot en Erik SchaapWat gaat er om in de Zaankanter? Hoe praat hij? Waarover? Is zijn natuurlijke habitat de moeite van een bezoek waard? Waarom dan wel?
Dankzij Pluut! (Zaans voor ‘plezier’) bent u in staat om de ziel en zaligheid van de Zaanstreek en haar bewoners te doorgronden. Alle hoogte- en dieptepunten zijn terug te vinden in dit boekwerk, van A(lbert Heijn) tot Z(aanse verhoormethode). De geschiedenis van de regio, het Zaanse dialect, cultuur, architectuur, sport en spel; na lezing staat u niet langer met de mond vol tanden als het gaat over dit intrigerende gebied. En u beschikt bovendien over de adressen van de relevante eet-, drink-, winkel- en slaapgelegenheden. Met gratis puzzeltocht!

Bekijk een aantal pagina’s uit [book id=’7′ /]

Recensies

-Ton de Lange in het Noordhollands Dagblad: “‘Pluut!’ is een treffende titel, want met veel humor en leuke weetjes gaat de lezer ‘de ziel van de Zaanstreek’ ontdekken.
‘Pluut!’ (124 pagina’s voor €11,-) is een zeer welkome aanwinst tussen de stapels bloedserieuze boeken over de Zaanse geschiedenis.”

Uitgever: Stichting Uitgeverij Noord-Holland
Jaar van uitgave: 2011
Auteur: Erik Schaap
Co-auteur: Fleur Poot
Aantal pagina’s: 124
ISBN: 9789090263113

(Aanvulling: Pluut! is uitverkocht.)